Ambulante zorg en thuisondersteuning

Wij bieden ambulante zorg en thuisondersteuning aan in de regio Swifterband, Dronten, Biddinghuizen en de buitengebieden binnen de gemeente Dronten. Dat houdt in dat we naar je toe komen om je de zorg en ondersteuning te bieden die je nodig hebt. Volledig op maat en afgestemd op jouw wensen en behoeften. Deze individuele begeleiding is mogelijk voor alle leeftijden. Voordat we van start gaan met de begeleiding, stellen we in overleg doelen en hulpvragen op die we in een zorgplan verder uitwerken.

Elk soort ondersteuning mogelijk


In principe kunnen we je met alles helpen en de ondersteuning die we aan onze cliënten bieden, is dan ook zeer uitgebreid. Zo uitgebreid dat het te ver gaat om hier alles te benoemen. Maar we willen je wel een aantal voorbeelden geven. We geven bijvoorbeeld structuur en ritme door op vaste dagen en tijdstippen naar je toe te komen. We helpen je bij het vinden van een goede daginvulling, zoals het vinden van een baan of vrijwilligerswerk of het doen van een opleiding. Indien gewenst, gaan we met je mee naar gesprekken met gemeentes en instanties. In principe houden we je administratie niet bij, maar wij kunnen je daar wel ondersteuning in bieden als je dat nodig hebt. Bij ons is werkelijk geen enkele hulpvraag te gek. Bovendien kun je bij ons ook buiten kantoortijden terecht.

Prettig voelen


Naast het beantwoorden van je hulpvraag, is het ook belangrijk dat jij je veilig en prettig voelt tijdens onze begeleiding. We gaan dan ook samen aan de slag en kijken naar jouw behoeften, wensen, eisen en de vaardigheden die je hebt. De basis van je relatie met je persoonlijke begeleider is vertrouwen en eerlijkheid. Daarbij zorgen wij altijd voor een goede balans tussen professionaliteit en betrokkenheid. En kunnen we echt een steunpilaar, klankbord en vertrouwenspersoon voor je zijn.

Meer weten?


Heb je ook behoefte aan ambulante zorg en thuisondersteuning? Of wil je weten of deze vorm van zorg ook voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jouw situatie.

For You Begeleiding