Verhalen

For You begeleiding is begonnen bij een stel vastberaden dames die de kans hebben gekregen om zorg op een andere manier te gaan bieden. Een manier die misschien meer bij jou aansluit. Zoek jij persoonlijke begeleiding, hulp bij het aansluiten in de maatschappij of begeleiding aan huis dan ben je hier op het juiste adres.

Hallo, ik ben Betty.

Ik heb ondersteuning gevraagd bij For You begeleiding voor mijzelf, omdat ik met knelpunten zat. Deze kon ik zelf niet oplossen en ook in combi met mijn gezin vond ik het fijn dat ik mijn problemen kon delen met deze meiden. Ik kan zodoende verder met mijn leven en niet dat de moed in mijn schoenen zakt, maar dat ik juist rechtop blijf staan. Ik ben zelf sterker geworden na een lange vervelende tijd, waardoor ik toen niet meer wist waar ik moest zijn en waar ik mijzelf kon vinden.

Het gaat nu stukken beter. Het vertrouwen in de meiden is gewoon zo goed, dat ik alles met ze kan bespreken en we komen eigenlijk altijd wel samen tot een oplossing. Wat ik ook fijn vind is dat ze niet boven je staan, maar juist naast je, waardoor ik juist het gevoel krijg dat zij geen baas boven mij staan